Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Дороги найвисокогірнішого району Закарпаття потребують ремонту

Дороги найвисокогірнішого району Закарпаття потребують ремонту

Дороги найвисокогірнішого району Закарпаття потребують ремонту

Гірські дороги Рахівщини потребують ремонту. Народний депутат Василь Петьовка звернувся з проханням розглянути питання відновлення відрізків доріг Великий Бичків – Водиця, Солотвино – Верхнє Водяне, Колочава – Чумалево – Буштино до начальника Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Владислава Данила.

ВІДЕО ДНЯ

На більшій частині автошляхів нашої області активно виконують різного роду ремонтні роботи асфальтобетонного покриття на сотні мільйонів гривень, а на Рахівщині – тільки в окремих селах. Обурення місцевих викликає ситуація з призупиненням ремонтних робіт на відрізку дороги Великий Бичків – Водиця і переведенням техніки на іншу ділянку роботи.

Шлях, що перебуває у м’яко кажучи, не найкращому стані – це дорога В.Бичків –В.Водяне-Водиця. Жителі гірських сіл Верхнє Водяне, Ріки, Стримби, Плаюц та Водиці Рахівського району кажуть: цей відрізок чи не найгірший, яким їм доводилось їхати. На території Верхньоводянської долини наразі проживає близько 17 тисяч жителів, які звертаються у всі інстанції з проханням відремонтувати цю дорогу місцевого значення, яка не ремонтувалася понад 20-ть років. 

Реклама
Читайте також:
Дорога Колочава – Чумалево – Буштино – страшна і небезпечна

Жителі Тячівського та Рахівського районів скаржаться незадовільний стан дороги місцевого значення Солотвино – Верхнє Водяне. Ремонт цієї дороги, що веде до міжнародного пункту пропуску «Солотвино-Сігет», і має важливе значення, в тому числі і для розвитку туризму – не проводився близько 15 років. Ще одна дорога,  що теж викликає чимало нарікань – місцевого значення  Колочава – Чумалево – Буштино. 

Реклама

Через неналежний стан шляхів – постійні поломки автомобілів, відмінені автобусні рейси, йдеться навіть про неможливість вчасного надання медичної допомоги – життя та здоров’я жителів гірських районів під загрозою. 

Народний депутат України Василь Петьовка звернувся до начальника Служби місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області Владислава Данила з проханням: здійснити необхідні заходи щодо невідкладного ремонту вказаних доріг, що мають важливе значення для життя, розвитку інфрастуктури, туристичного розвитку та комфорту жителів гірських районів Тячівщини та Рахівщини.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно