Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті знімають популярну туристичну програму

На Закарпатті знімають популярну туристичну програму
ВІДЕО ДНЯ

До НПП "Синевир" завітав зі своєю знімальною групою Дмитро Комаров для зйомки телепрограми "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим". Це телепроєкт, який відриває Україну по-новому.

"Реабілітаційний центр бурих ведмедів – є дуже популярним і цікавим місцем серед туристів, його із задоволенням відвідують як дорослі так і діти. Саме тому, не випадково, ним зацікавився і сам телеведучий Дмитро Комаров. Разом зі своєю знімальною групою він зняв чимало цікавих сюжетів РЦБВ та життя ведмедів", – зазначає національний природний парк "Синевир".

Реклама
Читайте також:
У цього місця особливі душа, характер та аромат: відомий телеведучий побував у Карпатах

Наразі реабілітаційний центр є домівкою для 32 клишоногих, в кожного з них є ім‵я і своя нелегка доля. Досі їх утримували в жахливих умовах, нерідко знущалися, деяких погано годували.

Реклама

Після успішної реабілітації ведмеді живуть у просторому вольєрі площею 12 га, де для них створені напіввільні умови. На спеціально обладнаному ігровому майданчику і басейні ведмеді мають змогу гратися і купатися у воді з гірського потоку. Щодня їх годують овочами, фруктами, рибою, преміксами, гілками малини, трав‵янистими рослинами. На відміну від важкого минулого, яке довелося пережити цим тваринам, тут їм гарантований великий простір, санітарне, ветеринарне і харчове забезпечення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно