Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Популярний телеведучий купив землю в Карпатах

Популярний телеведучий купив землю в Карпатах
ВІДЕО ДНЯ

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров придбав землю в Карпатах. Так, зірка каналу "1+1" планує наступного року побудувати дачу у селищі Верховина. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

"Верховина, зустрічай нового сусіда. Або "обережніше з бажаннями, вони здійснюються". Мене можна привітати – вчора я поселився у Верховині, точніше, поки що купив ділянку 10 соток. Наступного року сподіваюсь почати будувати дачу. Чекайте фотозвіт", - поділився ведучий. 

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті знімають популярну туристичну програму

Дмитро також розповів, як у нього виникло бажання мати будинок саме у Верховині, оскільки мандрівник купу разів був у різних куточках Карпат: Драгобрат, Буковель, Славське, Яремче, Ворохта, Пилипець.

Реклама

Втім, одного разу він з колегами побачив в Мережі інформацію про діда Івана, який понад 50 років продає в кіоску у центрі Верховини газовану воду з сиропом, надихнувшись фільмом "Кавказька полонянка", і використовує древнє обладнання.

Команда вирішила зняти дідуся і так Комаров почав досліджувати селище.

"Виявилося, у Верховині маса активностей - крім сироварень (одну з них ви вже бачили в програмі), є бджолотерапія зі сном на вуликах і медовим віскі, музей магії і багато іншого (це ви ще побачите). Так 11 місяців тому я вперше приїхав до гуцульської столиці. Я думав, що знаю Карпати, але раптом відкрив для себе кращі види на Говерлу і Чорногірський хребет, якусь особливу, спокійну атмосферу поруч з містом, зустрів фантастичних людей. Я знайшов місце, в якому не лише дуже багато сюжетів для програми, а в яке хочу повернутися поза роботою. Я закохався в Верховину", – додав телеведучий.

Реклама

Нагадаємо, днями знімальна група ТСН приїхала на Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно