Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Допомога у підготовці до школи: на Тячівщині пройшла благодійна акція

Допомога у підготовці до школи: на Тячівщині пройшла благодійна акція

Допомога у підготовці до школи: на Тячівщині пройшла благодійна акція
ВІДЕО ДНЯ

Цими днями завершилася на Тячівщині благодійна акція «З любов’ю та турботою про дітей», яка вже одинадцятий рік поспіль проводиться з ініціативи народного депутата України Василя Петьовки. В рамках цієї акції кожен майбутній першокласник двох гірських районів отримав шкільний ранець з усім необхідним для першого року навчання, приладдям.

Наплічники гарної якості, ортопедичні, з улюбленими героями мультиків і коміксів, та оздоблені світловідбиваючими елементами. А всередині – папки для трудового навчання, пенали з ручками й олівцями, альбоми для малювання з олівцями та фломастерами, що необхідні учням на перших порах. 

Реклама
Читайте також:
У МОН розповіли, за якої умови навчання відбуватиметься без змін

Подарунки потішили малечу, адже хлопчики та дівчатка давно чекали цього  хвилюючого моменту, та з радістю приймали дари і раділи, що мають необхідні для школи речі. Для них це радісні незабутні емоції, які надовго запам’ятаються.

Реклама

 А батьки кажуть, що для них така допомога суттєва і необхідна. Особливо для соціально незахищених та багатодітних сімей, адже у наш нелегкий час зібрати дитину до школи – задоволення не з дешевих. Бо окрім ранця, потрібно ще й одягнути дитину, придбати взуття та багато іншого. А коли в сім’ї виховують не одного школяра, то такі подарунки дуже цінні та необхідні.

Представники народного депутата на цих зустрічах вітали від його імені з наступаючим Днем Знань майбутніх першокласників та їх батьків і бажали  їм успіхів у навчанні та відмінних оцінок. Навзаєм, батьки, присутні на зустрічах, висловлювали народному депутату України Василю Петьовці щиру вдячність за дарунки та турботу.

Реклама

Нагадаємо, в Україні розглядають три варіанти початку нового навчального року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно