Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нелегали ховалися від прикордонників у соняшниковому полі

Нелегали ховалися від прикордонників у соняшниковому полі
ВІДЕО ДНЯ

Шістьох нелегальних мігрантів з Туреччини затримали учора ввечері на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону в рамках операції «Карпати - 2021». Військовослужбовці відділу «Лужанка» отримали інформацію про можливий незаконний перетин кордону.

До пошуку непроханців залучили також фахівців відділення повітряної розвідки та інспектора з розшуковою собакою. Близько 23 години, військовослужбовці побачили, як на околиці села Астей зупинилося таксі, з якого вийшли невідомі особи та направилися у бік державного кордону.

Реклама

Помітивши наближення правоохоронців, незнайомці забігли у соняшникове поле, де спробували втекти за заховатися. Застосувавши безпілотник, прикордонники знайшли та затримали шістьох чоловіків, які мали при собі паспорти громадян Туреччини.

Читайте також:
Прикордонники затримали нелегалів, які лісом пробиралися у Словаччину
Реклама

Охоронці кордону з’ясували, що іноземці прибули в Україну на початку серпня в законний спосіб. Наразі встановлюються усі обставини незаконної подорожі іноземців, а також осіб, які можуть бути причетні для її організації.

Правопорушників доправили до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. За спробу порушення кордону на іноземців склали адмінпротоколи, справу скерували до суду, який і визначить міру відповідальності іноземців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно