Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У лісі затримали 12 людей

У лісі затримали 12 людей
ВІДЕО ДНЯ

Учора вдень, в рамках спільної прикордонної операції «Карпати-2021», військовослужбовці відділу «Новоселиця» зупинили протиправні наміри дванадцятьох іноземців, які намагались дістатися сусідньої Словаччини поза пунктами пропуску. 

Виявити правопорушників вдалося завдяки отриманій напередодні інформації від співробітників оперативно-розшукового пдрозділу. Напрямок ймовірного руху одразу перекрили додатковими прикордонними нарядами. До пошукових заходів також залучили оперативників та мобільні підрозділи.

Реклама
Читайте також:
Нелегали ховалися від прикордонників у соняшниковому полі

Незаконних мігрантів відшукали за 300 метрів від кордону поблизу населеного пункту Гута Ужгородського району. Дванадцятеро іноземців намагалися сховатися від правоохоронців, розділившись невеличкими групками у лісі, проте їх спроби виявилися марними. Жоден з затриманих не мав при собі документів. Вони назвалися громадянами Індії, Пакистану і Шрі-Ланки.

Реклама

Усіх правопорушників доставили у прикордонний підрозділ. Після  встановлення особи та обставин справи їх буде притягнуто до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Наразі тривають заходи зі встановлення причетних до переправлення незаконних мігрантів через кордон.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники зупинили легковик, у якому перевозили групу нелегалів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно