Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На кордоні вилучили товар вартістю понад 3 мільйони

На кордоні вилучили товар вартістю понад 3 мільйони
ВІДЕО ДНЯ

Попереджено спробу незаконного ввезення в Україну збірного вантажу на підставі документів, що містили неправдиві відомості щодо відправника та одержувача товару, а також його вартості.

Так, відповідно до наданих до митного контролю Закарпатській митниці документів, вантаж (меблі та фурнітури до них, освітлювальні прилади, дзеркала та предмети декору) слідував від китайської компанії-продавця на адресу однієї з компаній, зареєстрованій у Донецькій області. Разом із тим, країною походження вказаних товарів зазначався Європейський Союз, що і було підтверджено (інформацією, зазначеною на маркуванні) під час митного огляду товарів.

Реклама

Закарпатські митники поставили під сумнів участь китайської компанії-продавця у вказаній оборудці та ініціювали направлення запиту до митних органів Італії, з метою перевірки заявлених відомостей.

Читайте також:
Українці можуть перетинати українсько-угорський кордон без обмежень
Реклама

Департамент боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Держмитслужби у максимально стислі терміни отримав усю необхідну інформацію від італійських колег та встановив не тільки дійсних відправника та одержувача товару, але і його вартість, яка більш як у півтора рази була більшою від заявленої.

За результатами вжитих перевірочних заходів, Закарпатська митниця склала протокол про порушення митних правил за ознаками ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Товар вартістю понад 3 млн грн вилучили.

Нагадаємо, закарпатський гуморист оприлюднив кумедне відео про перетин кордону.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно