Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Товар, вартістю понад 2 мільйони, опинився на складі Закарпатської митниці

Товар, вартістю понад 2 мільйони, опинився на складі Закарпатської митниці

Товар, вартістю понад 2 мільйони, опинився на складі Закарпатської митниці

Закарпатські митники спільно з Департаментом боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Держмитслужби попередили спробу незаконного ввезення на митну територію України товару вартістю понад 2,3 млн грн. Порушення митних правил зафіксували на митному посту «Тиса», що на українсько-угорському кордоні.

ВІДЕО ДНЯ

Під час митного контролю товару «радіатори», які слідували на адресу однієї із столичних компаній, інспектори поставили під сумнів дійсність товаросупровідних документів і достовірність даних щодо заявленої вартості $29 тис. для 19 тонн вантажу та розпочали перевірку. Щоб з’ясувати дійсність наданих до митного контролю документів, Департамент боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил звернувся до Митної адміністрації Італійської Республіки із запитом надання допомоги.

Читайте також:
Діти влаштували поблизу КПП справжнє шоу. Фейсбук облетіло відео
Реклама

Як виявилось, вартість імпортованого товару майже у три рази вища від заявленої і складає більш як €71 тис., а їх відправником та одержувачем є зовсім інші компанії, ніж ті що зазначались у поданих для контролю документах.

Наразі закарпатські митники склали протокол про порушення митних правил за ознаками ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Предмети правопорушення, а це більш як 1340 алюмінієвих радіаторів вартістю 2,3 млн грн, вилучили та розмістили на складі Закарпатська митниця.

Реклама

До речі, це не перша поставка товару, яка слідує на адресу цієї компанії-імпортера протягом поточного місяця з ознаками порушеннями митного законодавства. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно