Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сусідня країна з 9 вересня відкрилася для українців

Сусідня країна з 9 вересня відкрилася для українців
Глава МЗС України Дмитро Кулеба на брифінгу у Києві заявив, що сусідня Польща додала українців до переліку осіб, яким із 9 вересня дозволений в’їзд до країни, в тому числі з метою туризму.

Глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що сусідня Польща додала українців до переліку осіб, яким із 9 вересня дозволений в’їзд до країни, в тому числі з метою туризму.

ВІДЕО ДНЯ

"Польща з 9 вересня додала українців у категорію осіб, яким дозволено в’їзд, в тому числі з метою туризму", – сказав Кулеба.

При цьому від обов’язку проходження карантину звільнено вакцинованих від COVID-19 (за наявності англомовного/польськомовного документального підтвердження про повний курс вакцинації зареєстрованою в ЄС вакциною – Pfizer, Moderna, Astra-Zeneca, Jonson&Jonson), а також тих, хто перехворів на COVID-19 і може це документально підтвердити.

Реклама
Читайте також:
Робота в Польщі: заробітчани відмовляються приїжджати на збір яблук

Для тих, хто в’їжджає за ПЛР-тестом діє вимога 10-денного карантину. Термін 10-денного карантину буде скорочено, у разі наявності негативного результату тесту на коронавірус, виконаного не раніше 7–денного періоду з моменту в’їзду на територію Польщі.

Реклама

Це правило стосується також дітей, які перетинають зовнішній кордон ЄС на в’їзд до Польщі. Загалом, як зазначив міністр, зараз для українців тою чи іншою мірою відкриті 133 країни світу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно