Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатка відсвяткувала 100-річний ювілей

Закарпатка відсвяткувала 100-річний ювілей

Прекрасний 100-річний ювілей відзначила цими днями мешканка села Бедевля, що на Тячівщині, – Марія Михайлівна Шобей. Ювілярка гарно почувається і охоче розповідає про своє життя.

ВІДЕО ДНЯ

Доля жінки складалася нелегко, адже була найстаршою у багатодітній сім’ї, де виховувалося 10 дітей. Роботи в селі завжди вистачало. Навчалася за чехів, заміж виходила за мадярів, працювала в колгоспі, а потім – понад 20 років кухаркою. Жінка рано овдовіла і самотужки ростила дітей. З восьми дітей залишилася лише син і донька, з якою і мешкає зараз у мальовничому куточку Бедевлі – на присілку Дібрівка.

Читайте також:
За дорученням народного депутата Василя Петьовки Тетяну Тулайдан нагородили цінним подарунком
Реклама

Бабуся Марія залюбки дивиться новини по телебаченню, переймається суспільно-політичною ситуацією в країні. При цьому залишається набожною людиною. Сама ювілярка зізнається: її улюблена справа – читання книжок на християнську тематику.

З такою поважною життєвою датою привітати улюблену маму, бабусю, прабабусю й прапрабабусю прийшли її рідні та представники Бедевлянської сільської ради. До вітань на адресу довгожительки долучився і народний депутат України Василь Петьовка. Теплі слова вітань і найщиріших побажань здоров’я 100-річній іменинниці від Василя Петьовки переказав помічник нардепа Михайло Штефко. Не обійшлося й без цінного подарунку.

Реклама

Рідні розповідають: це перша 100-річна ювілярка в їх роду. Сама ювілярка каже, що довголіття – подарунок від Бога. Тож залишається побажати Марії Михайлівні зустріти ще не один день народження у рідному колі, міцного здоров’я, спокою та побільше радісних моментів. 

Закарпатка відсвяткувала 100-річний ювілей – 01
Закарпатка відсвяткувала 100-річний ювілей – 02
Реклама
Закарпатка відсвяткувала 100-річний ювілей – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно