Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На одне око повинна бачити: жінку, яка постраждала внаслідок вибуху в горах, прооперували

На одне око повинна бачити: жінку, яка постраждала внаслідок вибуху в горах, прооперували

На одне око повинна бачити: жінку, яка постраждала внаслідок вибуху в горах, прооперували
Вибух у Карпатах: жінку, яка найбільше постраждала, прооперували. Лікарі склали руку. На одне око жінка повинна бачити. На інше, на жаль, вже ні.

16 вересня всю Україну облетіла новина про нещасний випадок у Карпатах, який вже забрав життя двох людей. 15 вересня на полонину Григорів, що на горі Кукол, на власних авто приїхали 12 туристів з Івано-Франківської області. Серед них – двоє дітей віком 2 та 5 років.

ВІДЕО ДНЯ

Туристи розмістили намети та почали розводити багаття. Невдовзі на тому місці, де відпочиваючі розвели вогнище, пролунав вибух, внаслідок якого двоє осіб загинули на місці події, ще п’ятеро госпіталізовані до лікарні з травмами різного ступеню важкості та контузіями.

Один із учасників походу сьогодні розповів в у Фейсбуці про трагедію. Орест Малиш не постраждав, бо був далеко від місця вибуху.

Реклама

"Ми були в горах із друзями. Нас було 10 дорослих і 2 діток наших. Розпалили вогонь на горі на місці, де раніше палили його до нас. Зварили їсти і сиділи грілись біля вогню. Дітей вклали спати", – розповів Орест.

Читайте також:
У горах стався вибух. Загинуло двоє людей
Реклама

За його словами, десь за 1,5 год він ще з 2 чоловіками пішов по дрова. "У цей момент стався вибух на місці вогнища. Що саме вибухнуло ми не знаємо. 2 хлопців померли. 4 дівчат з різними опіками і рваними ранами, – розповів турист. – 1 хлопець з дрібними порізами. 3 хлопців в порядку без ран (всі були в різних сторонах за дровами). З дітьми все добре, вони буди далеко".

Дружина Ореста в найважчому стані. Сьогодні її прооперували. Як стало відомо "PMG.ua", операція тривала 6 годин. 

"Лікарі (герої!!!) склали руку з того деформованого матеріалу, який до того називався рукою. Як рука буде себе вести і чи приживеться поки неясно. На одне око повинна бачити. На інше, на жаль, вже ні… Найближчі дві доби мали б показати чи Маринка з цим всім справиться", – зазначив Орест Малиш.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно