Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатський лікар отримав престижну нагороду

Закарпатський лікар отримав престижну нагороду

Ярослав Павлович Лані – акушер-гінеколог, який добре відомий на Закарпатті та за його межами. Більше тридцяти п’яти років він пропрацював завідувачем гінекологічного відділення Мукачівської центральної районної лікарні, заслужений лікар України (2016 р.).

ВІДЕО ДНЯ

Народився Ярослав Лані 13 червня 1956 року у Мукачеві. Закінчив Київський медичний інститут у 1979 році за спеціальністю «Лікувальна справа» і все своє життя присвятив медицині. Загальний медичний стаж роботи – 42 роки.

Закарпатський лікар отримав престижну нагороду – 01
Реклама

В результаті професійної діяльності Ярослава Лані в якості завідувача гінекологічного відділення Мукачівської центральної районної лікарні кількість абортів зменшилась втричі. Він успішно провів понад 19 000 операцій. А впродовж останніх 3 років особисто провів 1200 оперативних втручань, з яких 52 – лапароскопічні операції.

Під наглядом медика пройшли лікування та отримали консультативну допомогу понад 200 неплідних подружніх пар. Ефективність його лікування – 28%, що є кращим показником в Україні.

Реклама

За трудову діяльність лікар отримав багато почесних нагород, як обласного, так і державного рівня, а саме: Почесні Грамоти Комітету Верховної ради України з питань охорони здоров’я, Національної академії медичних наук України, Міністерства охорони здоров’я України, відзнаку «Патріот України» міжнародного проекту «Україна й українці – цвіт нації, гордість країни», відзнаку від всеукраїнського проекту «Медичний олімп України», Грамоту та нагрудний знак Митрополита Київського і всієї України Української православної церкви.

У 2015 році Ярослав Павлович здобув другу вищу освіту у Тернопільському національному економічному університеті за фахом «Медичний менеджмент».

Разом з дружиною Вікторією виховують сина Святослава, лікаря-інтерна,  який у 2021 році закінчив Львівський медичний інститут з «відзнакою».

Реклама

Заслуги Ярослава Павловича, звісно ж, не могли залишитися непоміченими.

Закарпатський лікар отримав престижну нагороду – 02

Нещодавно лікар отримав престижну нагороду – Орден «Гордість нації». Національний проєкт «Гордість нації» висвітлює успіхи та досягнення людей – меценатів і благодійників, політичних і громадських лідерів, працівників охорони здоров’я, освіти і культури, інших галузей економіки, усіх, хто своєю працею покращують і розвивають українське суспільство кожного дня і творять історію України.

Проєкт здійснюється за підтримки та участі першого Президента України, Верховної Ради України та народних депутатів, органів державного управління та місцевого самоврядування, громадських організацій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно