Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Понад 6300 клієнтів ТОВ «Закарпатгаз Збут» сплачують за газ рівними частинами

Понад 6300 клієнтів ТОВ «Закарпатгаз Збут» сплачують за газ рівними частинами

Понад 6300 клієнтів ТОВ «Закарпатгаз Збут» сплачують за газ рівними частинами

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» обрали 6372 клієнти ТОВ «Закарпатгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Підключитися до тарифу побутові споживачі могли з 1 травня до 30 вересня.

ВІДЕО ДНЯ

Найбільше договорів на підключення уклали мешканці Ужгорода та Ужгородського району (1575 споживачів), Хуста і Хустського району (1092), Мукачева і Мукачівського району (1001).

Клієнти ТОВ «Закарпатгаз Збут», які обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж», сплачуватимуть однакові суми щомісяця, незалежно від обсягів споживання газу.

Реклама
Читайте також:
У "Нафтогазі" розповіли, якою буде ціна на газ для населення цієї зими

«Новий продукт нашої компанії зацікавив клієнтів, які прагнуть прогнозованих платежів за газ. Підключивши «Твій газ Рівномірний платіж», споживачі таким чином знизили надмірне навантаження на сімейний бюджет під час опалювального сезону, а значить цей тариф став вигідним для них. Ми й надалі удосконалюватимемо наші пропозиції, щоб споживачі могли зручно і надійно користуватися послугами ТОВ «Закарпатгаз Збут», – зазначила директорка товариства Вікторія Томинець.

Реклама

Ціна в тарифі «Твій газ Рівномірний платіж» зафіксована до 30 квітня 2022 року і становить 7,99 гривень за кубометр газу.

Після завершення дії тарифу буде розраховано різницю між об’ємом фактично спожитого газу та об’ємом газу, за який сплатили споживачі. Фактичний об’єм спожитого газу буде визначений на підставі даних їхнього лічильника. Якщо клієнти використали менше газу, ніж оплатили, надлишок коштів залишиться на їх особовому рахунку як переплата на майбутній період. Якщо споживачі використали більше газу, ніж оплатили, то за цей обсяг газу потрібно буде доплатити за фіксованою в тарифі ціною – 7,99 грн за кубометр. Інформація про остаточний розрахнок буде наведена у платіжці за квітень 2022 року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно