Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Коли чорна п’ятниця 2021 в Україні та де шукати знижки

Коли чорна п’ятниця 2021 в Україні та де шукати знижки

У листопаді чимало людей цікавляться, коли чорна п’ятниця в Україні? Адже щороку саме цього місяця відбувається справжній "цінопад".

ВІДЕО ДНЯ

Чорна п’ятниця у 2021 році припадає на 26 листопада. Цього дня в магазинах розпочинаються розпродажі та знижки, які можуть тривати кілька днів.

Період "цінопадів" цього року очікується з 26 по 29 листопада включно. Слід зазначити, що акції можуть тривати і довше – все залежить від конкретної мережі магазинів. Чорна п’ятниця особливо популярна серед тих, хто любить купляти онлайн.

Реклама
Читайте також:
Подарунки дітям на Миколая: ідеї, що покласти у чобіток чи під подушку

Прогнозується, що найбільший попит матиме різноманітна електроніка: телевізори високого розширення, ігрові консолі, геймпади, різноманітні гаджети, професійні камери, а також персональний транспорт – електросамокати, гіроборди тощо.

Реклама

Відзначати Чорну п’ятницю в Україні розпочали ще 2013 року. Як показали дослідження Black Friday Global від 2017 року, наші громадяни отримують одну з найкращих вигод у світі: перше місце дісталося США, друге – Україні, третє – Канаді.

Розпродаж триває всі вихідні, а понеділок після Чорної п’ятниці називають "кіберпонеділок", бо все ще є знижки в інтернет-магазинах.

Існує широкий вибір онлайн-магазинів та платформ, де діятимуть найвигідніші акції, які дозволять придбати все необхідне за найпривабливішою ціною.

Реклама

Де шукати знижки:

  • українські торгові мережі, як от Ельдорадо, Фокстрот, Комфі, Мойо, Цитрус та інші;
  • Amazon – один з найбільших та найпопулярніших магазинів у світі. Також його особливістю є те, що купувати товари можна не лише в самого магазину, а й у підприємців, які орендують собі місце на торговому майданчику. Тобто це вже можна назвати своєрідним інтернет-ринком;
  • AliExpress. Цією онлайн-платформою користується понад чотири мільярди людей з різних куточків світу. У Чорну п’ятницю магазин оголошує знижки практично на всі категорії товарів;
  • Alibaba. Ще один відомий китайський інтернет-магазин. Ним користуються мільйони покупців та підприємців із 190 країн. Особливістю магазину є те, що в ньому можна купувати товари оптом за нижчою ціною;
  • Shopbop & East Dane. Якщо ви хотіли купити взуття або одяг популярних брендів – тоді цей магазин для вас. На сайті представлено близько 500 позицій, приблизно чверть є ексклюзивом від дизайнерів;
  • IKEA. У 2021 році в Україні нарешті відкрився перший магазин найбільшого у світі ритейлера меблів та товарів для дому IKEA. У Чорну п’ятницю там активується система знижок, які можуть сягати 90%. Всі акційні товари відразу доступні на головній сторінці сайту.

Досвідчені шопоголіки знають, що під час розпродажу потрібно зберігати розум і не поспішати з покупками. Багато продавців використовують різноманітні хитрощі, щоб продати свій товар. Не рідкість, коли за місяць до Чорної п’ятниці магазини підвищують ціни, а під час "розпродажу" просто повертають нормальний цінник. Тому краще заздалегідь скласти список товарів, що вас цікавлять. З певним інтервалом моніторте ціни на них – це дозволить зрозуміти, чи є реальна знижка на відібрані позиції. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно