Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Завтра розпочнеться коридор затемнень

Завтра розпочнеться коридор затемнень

Завтра, 19 листопада, розпочнеться період, який називають коридор затемнень. Як запевняють австрологи, він критичний для людей. Вони можуть відчувати злість та агресію.

ВІДЕО ДНЯ

19 листопада 2021 року відбудеться Повня, вона ж приватне Місячне затемнення в 28-му градусі Тільця на Північному Вузлі, що об 11:03 за київським часом відкриває коридор затемнень, який закінчиться повним Сонячним затемненням 4 грудня. Про це розповідає астрологиня Марина Скаді.

Місячне затемнення – це затемнення Душі, протистояння Сонця та Місяця. Участь у цьому процесі місячних вузлів показує особливу кармічність і невідворотність подій. Північний Вузол – це вектор розвитку, що характеризує майбутнє, тому все, що відбувається поблизу Місячного затемнення 19 листопада, виявиться доленосним для багатьох людей. Це затемнення, як криголам, що прокладає шлях уперед.

Реклама
Читайте також:
В одному із сіл Закарпаття зафіксували неймовірне природне явище

Затемнення на Північному Вузлі дає можливість майбутньому, підтримує сам принцип життя, полегшує процес перезавантаження. Місячні затемнення підходить для завершення, усунення перешкод та залучення до життя матеріальних благ, для поліпшення здоров’я, відмови від шкідливих звичок. Символічно його можна назвати "визволення".

Реклама

Закривайте неактуальні теми, не тягніть їх у майбутнє. Залишіть старі застарілі методи та застосовуйте нові – це буде найкраще опрацювання. Позбавляйтеся непотрібних зв’язків, стосунків, які ятрять душу, всього, що робить вас залежними на рівні душі і руйнує зсередини, спустошує внутрішньо.

Сезон затемнень формує тло подій на найближчі пів року — тобто до наступного сезону затемнень. Місячним затемненням 19 листопада керує Венера, яка у трині з ретро-Ураном – це гармонійний аспект, що дуже обнадіює.

Всі знають, що в коридор затемнень порушуються кармічні теми, які приносять переживання, сумніви. Але якщо усвідомлено підходити до ситуації, не намагатися уникнути вирішення складних питань, то результат може бути позитивний – кармічні вузли розв’язані, внесена ясність у партнерські взаємини, а фінансові справи залагоджені.

Реклама

Люди, які довго і напружено працюють, зможуть отримати фінансову вигоду, отримати шанс змінити своє життя на краще, зробити якісне перезавантаження. У періоди затемнень відбувається вивільнення емоцій, яскравіше виявляються страхи та фобії, але саме цей час чудово підходить для позбавлення від негативних програм, страхів та залежностей.

Затемнення повторюються в тому ж градусі Зодіаку що 19 років, а що 18 років відбуваються затемнення однієї серії Сароса. Темряви цього сезону затемнень належать до серії Сароса 5S, це радісне, щасливе сімейство. Включає загальне позитивне тло на найближчі пів року. Цей період буде пов’язаний з отриманням цінного досвіду, хорошими новинами, розвитком та розширенням.

Зазначимо, що повне затемнення Сонця відбудеться 4 грудня о 9:33 за Києвом. Затемнення в Україні не буде видно.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно