Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Якщо Кличко виграє у 2015-му, Яценюк стане прем’єром, а Тягнибок - спікером Ради, - ударівець

Якщо Кличко виграє у 2015-му, Яценюк стане прем’єром, а Тягнибок - спікером Ради, - ударівець

Якщо Кличко виграє у 2015-му, Яценюк стане прем’єром, а Тягнибок - спікером Ради, - ударівець
Якщо лідер політичної партії "УДАР" Віталій Кличко у 2015 році виграє президентські вибори, то голова фракції ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк стане прем'єр-міністром України, а голова партії ВО...

Якщо лідер політичної партії "УДАР" Віталій Кличко у 2015 році виграє президентські вибори, то голова фракції ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк стане прем'єр-міністром України, а голова партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок - спікером Верховної Ради.

ВІДЕО ДНЯ

Таку думку в інтерв'ю Forbes.ua висловив народний депутат від "УДАРу" Павло Рябікін.

"Ми віримо, що Віталій Кличко буде головним конкурентом Віктора Януковича на виборах 2015 року. У нинішній ситуації високі рейтинги Кличка нам, швидше, заважають, тому що будь-яка інформація загострює і підсилює боротьбу проти нас і тиск на фракцію. З іншого боку, зовнішній вплив об'єднує колектив", - наголосив політик.

Реклама

За словами ударівця, він зараз не може точно назвати імена майбутнього спікера або прем'єра.

"Але можу припустити, що для досягнення консенсусу всередині опозиційних сил, може бути модель, в якій президентом буде Кличко, прем'єр-міністром - Арсеній Яценюк, а спікером - Олег Тягнибок. У будь-якому випадку, часу ще достатньо, щоб визначитися", - зауважив він.

Реклама

Також нардеп наголосив, що для фінансування президентської кампанії Кличка є традиційні механізми - це членські внески партійців і не тільки вони: "Віталій, напевно, розраховує на допомогу брата. Буде левова частка їх сімейних коштів. Ми дуже сподіваємося, що з'являться люди, яким цікаво змінити ситуацію в країні. У нас буде вибір - у кого брати гроші на вибори, у кого ні".

Також Рябікін розповів у чому полягає сила його фракції. "В УДАРі, на відміну від інших політичних сил, немає тушок, але не тому, що влада створила для нас тепличні умови. Просто список формувався полягав у інших принципах. Кандидатів пропонували парторганізації. Рішення, після особистого спілкування, приймав Кличко. У фракції є багато людей, які включалися до списку за особистою ініціативою Віталія", - аналізує він..

"До жовтня 2014 року у фракції буде близько 100 осіб (зараз - 42). До того часу всередині парламенту відбудеться перегрупування політичних сил. Наша фракція послідовна в своїх діях, ми не носії деструктивного начала. Це ті опорні точки, які буде шукати суспільство і депутатський корпус", - закцентував політик.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно