Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відомо, хто очолив Закарпатську митницю

Відомо, хто очолив Закарпатську митницю

У зв’язку з відрядженням начальника Закарпатської митниці Олександра Румянцева, згідно знаказом Державної митної служби України, з 6 грудня п.р. виконувачем обов’язки начальника Закарпатської митниці призначено Ігоря Безсмертного. Народився Ігор Іванович 6 травня 1965 року в м. Київ.

ВІДЕО ДНЯ

У 1990 році закінчив Київський технологічний інститут харчової промисловості за спеціальністю електропостачання промислових підприємств, далі у 2005-му – інститут дистанційного навчання Національного педагогічного університету ім.Драгоманова за спеціальністю правознавство, і в 2009 році – отримав магістра за спеціальністю міжнародна економіка після навчання в Українському державному інституті фінансів у м.Київ.

Читайте також:
На кордоні митники вилучили 14 новеньких айфонів, вартістю понад півмільйона гривень
Реклама

Із 35 років загального стажу роботи, 29 – на державній службі. У митній системі – з 1992 року, починаючи з інспектора Київської митниці. А з 2006 року – на керівних посадах Західної регіональної митниці (куди входили і Чопська, Виноградівська та Ужгородська митниці), згодом – Київської обласної, Ужгородської митниці, Київської міжрегіональної, Львівської та Дніпропетровської митниць.

До призначенняна Закарпатську митницю Ігор Безсмертний працював начальником управління митних платежів, контролю митної вартості та митно-тарифного регулювання ЗЕД Хмельницької митниці. Радник митної служби І рангу.

Реклама

Нагадаємо, оприлюднено важливу інформацію для тих, хто буде перетинати кордон.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно