Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рішуча фельдшерка врятувала 2 діток, які опинилися в біді

Рішуча фельдшерка врятувала 2 діток, які опинилися в біді

Вчора вранці на диспетчерський пульт Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги надійшов виклик – 36-річна жінка із. с. Тур’я Ремети Перечинського району скаржилась на судоми, підвищений тиск та погане самопочуття. Коли бригада приїхала на виклик, то з’ясувалося, що пацієнтка напередодні вживала міцні напої.

ВІДЕО ДНЯ

Фельдшер надала медичну допомогу жінці і її стан покращився. Але вже через дві години знову надійшов дзвінок від цієї ж пацієнтки - скарги на поновлення судом і погіршення самопочуття. Жінці запропонували госпіталізацію до медзакладу, але вона відмовилась. Разом з пацієнткою в будинку знаходились двоє малолітніх дітей – 3-річний Богданчик та 5-річна Жанна, повідомляють у пресслужбі  Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги.

Читайте також:  Під час пожежі на Закарпатті врятували чоловіка 

Реклама

Діти плакали і казали, що бояться мами, не хотіли відпускати медика. Фельдшер, оцінивши ситуацію, зрозуміла, що життю та здоров’ю дітей загрожує небезпека та викликала поліцію.

Третій виклик на «швидку» надійшов ще через 2 години – о 14.41. Стан пацієнтки знову погіршився – сплутана свідомість, марення. Було прийнято рішення тимчасово вилучити дітей із родини і госпіталізувати до медзакладу.

Реклама

У супроводі працівника служби у справах дітей та фельдшера «швидкої» Яни Гладкової, діти були доставлені до Перечинської районної лікарні. Також туди було госпіталізовану і саму 36-річну пацієнтку, їх маму. Зараз Богданчик і Жанна знаходяться у теплому приміщенні, нагодовані і обігріті турботою медичних працівників. 

Нагадаємо, на Закарпатті 10-річний хлопчик відрубав собі палець. Лікарі провели важку операцію.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно