Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Маму 11-річної дівчинки, яка народила від вітчима, хочуть позбавити батьківських прав

Маму 11-річної дівчинки, яка народила від вітчима, хочуть позбавити батьківських прав

Маму 11-річної дівчинки, яка народила від вітчима, хочуть позбавити батьківських прав

11-річну закарпатку, яка нещодавно народила, разом з сином поселять до обласного соціального центру матері та дитини у Перечині. Про це повідомила начальниця служби в справах дітей Берегівської міської ради Олександрія Садварі.

ВІДЕО ДНЯ

За її словами, маму одинадцятирічної жительки села Гать планують позбавити батьківських прав. Орган опіки вже направив позов до суду. "У мами двоє дітей: сімнадцятирічна та одинадцятирічна дівчата. Остання перебуває на обліку як така, що проживає у складних життєвих обставинах", — розповіла Олександрія Садварі.

Одинадцятирічна мама наразі знаходиться вдома, її син — у дитячій обласній лікарні. "Ми попросили, щоб нас попередили про виписку хлопчика з лікарні за два дні до виписки. Тому що ми плануємо облаштувати одинадцятирічну матір і її малолітнього сина до центру матері та дитини у Перечині", — розповіла начальниця служби в справах дітей Берегівської міської ради.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті 11-річна дівчинка народила дитину

"Хлопчик народився 18 листопада в Берегівській районній лікарні. Того ж дня його швидкою доправили до обласної дитячої лікарні", — розповіла "Суспільному Закарпаття" медична директорка Закарпатської обласної дитячої лікарні Магдалина Семеняк.

Реклама

"Спочатку його поклали у відділення інтенсивної терапії новонароджених (реанімації), а через декілька днів перевели у патологію новонароджених", — зазначила Магдалина Семеняк.

"Стан новонародженого хлопчика середньої важкості, покращується. Він знаходиться у патології на реабілітації. Мама з дитинкою у лікарні не лежить, але приходить до хлопчика. Він народився з вагою 2,5 кг та зростом 49 см. Зараз малюк важить 3130, його зріст — 52 см", — розповіла Магдалина Семеняк.

За фактом сексуальних дій щодо особи, яка не досягла 14-річного віку, у поліції Херсонської області відкрили кримінальне провадження. Про це повідомив тимчасовий виконувач обов’язків заступника начальника слідчого управління Нацполіції в Херсонській області Чермен Тускаєв.

Реклама

"У ході досудового розслідування встановлено, що до цього причетний мешканець Херсонської області, який є вітчимом потерпілої. Чоловіку вже повідомили про підозру", — розповів Чермен Тускаєв.

За його словами, підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Наразі слідство у справі триває. За скоєне підозрюваному може загрожувати від 10 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у програмі "Стосується кожного" пролунала шокуюча інформація про вагітність 11-річної дитини.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно