Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті автовоз із краденою деревиною перекинувся у канаву

На Закарпатті автовоз із краденою деревиною перекинувся у канаву

На Закарпатті автовоз із краденою деревиною перекинувся у канаву

 25 грудня, проводячи патрулювання лісових обходів працівники державної лісової охорони Лазещинського лісництва ДП «Ясінянське ЛМГ» у лісовому масиві урочища Стебний почули звук двигуна вантажного автомобіля і запідозривши факт вчинення лісопорушення направилися вбік виявленого шуму.

ВІДЕО ДНЯ

Наближаючись до вантажівки, майстри лісу були помічені невідомими особами, які швидко сіли в завантажений деревиною автомобіль ЗІЛ 131 без номерних знаків та зникли з місця події, повідомляє Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Читайте також:
На Закарпатті виявили незаконну вирубку дерев
Реклама

Про виявлений факт крадіжки лісу було повідомлено мобільну рейдову бригаду ДП « Ясінянське ЛМГ», яка виїхала на зустріч лісопорушникам збоку смт Ясіня. Втікаючи від переслідування, рухаючись у бік населеного пункту присілку Стебний, вантажівка з незаконно добутою деревиною перекинулася у потічок, а невідомі особи, які вчинили лісопорушення, зникли з місця аварії.

Мобільна рейдова бригада рухаючись у бік лісового фонду виявила перекинуте авто з деревиною та викликала на місце події поліцію і слідчо-оперативну групу. 

Реклама

Наразі правоохоронцями проводяться оперативні заходи щодо встановлення власника вантажівки та осіб, які причетні до крадіжки лісу. За попередніми оцінками лісопорушниками було незаконно вивезено з лісового фонду підприємства деревини ялини європейської в об’ємі 8,5 кубм.

За виявленим фактом крадіжки деревини розпочато розслідування за підсумками якого винні особи будуть притягнуті до адміністративної чи кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, на Закарпатті виявили масштабну вирубку лісу.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно