Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні стартує чемпіонат України з футболу

Сьогодні стартує чемпіонат України з футболу
Сьогодні, 12 липня, у Сімферополі стартує 23-й чемпіонат України з футболу. На поле стадіону "Локомотив" вийдуть місцева "Таврія" та луганська "Зоря". Заздалегідь віддати комусь перевагу доволі...

Сьогодні, 12 липня, у Сімферополі стартує 23-й чемпіонат України з футболу. На поле стадіону "Локомотив" вийдуть місцева "Таврія" та луганська "Зоря". Заздалегідь віддати комусь перевагу доволі важко. У "Таврії" найголовніша проблема кадрова, адже кримчаки вже друге трансферне вікно не можуть дозаявляти новачків. Оскільки окремі футболісти покинули команду, то новому керманичу кримчаків Яннісу Хрістопулосу доведеться у примусовому порядку поєднувати молодість із досвідом. У "Зорі" все йде за планом, і підопічні Юрія Вернидуба працювали у Словенії над тим, щоб підвищити ігрові кондиції і покращити показники минулого сезону, коли луганці стали лише 10-ми. В останніх трьох турнірах "Таврія" віддала луганчанам вдома лише 1 очко та пропустила 1 м'яч.

ВІДЕО ДНЯ

Два матчі відбудеться у суботу та чотири пройде неділю. А завершиться перший тур поєдинком "Металіст" - Металург Донецьк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно