Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

КНДР і Південна Корея почали переговори щодо промзони Кесон

КНДР і Південна Корея почали переговори щодо промзони Кесон
У середу, 10 липня, представники Північної та Південної Кореї почали переговори щодо нормалізації роботи індустріальної зони Кесон. Про це повідомляє агентство Ренхап. Нагадаємо, на минулому тижні...

У середу, 10 липня, представники Північної та Південної Кореї почали переговори щодо нормалізації роботи індустріальної зони Кесон. Про це повідомляє агентство Ренхап.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, на минулому тижні представники двох країн домовилися організувати з 10 липня поїздки південнокорейських підприємців у спільну корейську індустріальну зону Кесон, а також провести чергову зустріч для обговорення умов відновлення роботи промислового комплексу.

Ініціатива Сеула послідувала через три тижні після провалу попередньої спроби налагодити діалог. Переговори Південної Кореї і КНДР на міністерському рівні повинні були відбутися 12-13 червня в Сеулі, але були скасовані, оскільки двом країнам так і не вдалося домовитися про склад делегацій.

Реклама

Діяльність промислового комплексу Кесон була припинена за ініціативою Пхеньяна в квітні на тлі різкого погіршення відносин між КНДР і Південною Кореєю, викликаного проведеними КНДР ядерними випробуваннями і запуском космічного супутника, який світова спільнота визнала випробуванням балістичної ракети.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно