Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Борис Колесніков надумав продати кондитерську компанію "Конті" за 1 млрд. доларів

Борис Колесніков надумав продати кондитерську компанію "Конті" за 1 млрд. доларів

Борис Колесніков надумав продати кондитерську компанію "Конті" за 1 млрд. доларів
Кондитерська компанія "Конті", що належить екс-віце-прем’єр-міністру, народному депутату від Партії регіонів Борису Колеснікову, виставлена ​​на продаж. За даними Forbes, за компанію, що займає понад...

Кондитерська компанія "Конті", що належить екс-віце-прем’єр-міністру, народному депутату від Партії регіонів Борису Колеснікову, виставлена ​​на продаж. За даними Forbes, за компанію, що займає понад 14% ринку кондитерських виробів в Україні, Борис Колесніков хоче отримати $1 млрд.

ВІДЕО ДНЯ

Про те, що пошук стратегічного інвестора для цього виробника кондитерських виробів триває вже близько півроку, Forbes розповіли два джерела – представник однієї з компаній сектору FMCG і інвестбанкір.

Група "Конті" – друга за обсягом виробництва кондитерських виробів в Україні (перша – Roshen Петра Порошенка) і четверта в Росії за підсумками 2012 року. Виручка "Конті" в 2012 році – 3,4 млрд грн, прибуток – 268 млн грн. Власники – Борис Колесніков та члени його сім'ї

Реклама

Борис Колесніков не спростував факт передпродажної підготовки, проте відмовися коментувати мотиви такого рішення, переадресувавши всі питання на спостережну раду "Конті".

Експерти ринку припускають, що "Конті", яка виробляє солодощі під марками Konti, Bonjour та Amour, може дістатися комусь із глобальних виробників – Hershey, Mars, Mondelez, Nestle, Ulker, або одній із російських компаній, хоча і вважають, що сума продажу у $1 млрд є надто високою.

Реклама

Сам Борис Колесніков є одним із найбагатших депутатів парламенту, він посідає 34 місце у списку найбагатших українців зі статками у $290 млн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно