Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Передчасно померла знана мукачівка

Передчасно померла знана мукачівка

Після важкої та тривалої хвороби, на 47 році життя, відійшла у вічність знана багатьом жителька Мукачева Олена Георгіївна Чермяніна – помічниця режисера Мукачівського драматичного театру. У Мукачівському театрі Олена Чермяніна працювала із 2000-го року в якості завідуючої літературної частини, а з 2017 року – помічницею режисера.

ВІДЕО ДНЯ
Передчасно померла знана мукачівка – 01

№Є люди, імена яких не пишуть у театральних програмках, але вони є однією із найважливіших ланок у довгому ланцюгу створення вистави. Про режисера знають всі, а про помічника режисера мало хто, окрім співробітників театру. Олена Георгіївна була знайома з усім спектром відносин у творчому процесі створення вистав, як із режисерами-постановниками, так із акторами та працівниками театру, успішно справлялась із своїми обов’язками і всім працювати з нею було комфортно", – зазначили у Мукачівському драматичному театрі.

Реклама
Читайте також:
Сьогодні померла знана на Закарпатті людина

За весь час роботи Олена Чермяніна співпрацювала з усіма режисерами театру та із запрошеними режисерами – заслуженими діячами мистецтв України Юрієм Кочевенко та Констянтином Дубініним, Іваном Войтюком, Михайлом Мільмейстером. За її участі були поставлені успішні та знакові вистави Мукачівського драматичного театру, серед яких: "Украдене щастя" Івана Франка, "Кайдашева сім’я" Івана Нечуй-Левицького, "Ідеальний чоловік" Оскара Уайльда, "Дім Бернарди Альби" Федеріко Гарсія Лорки, багато вистав дитячого репертуару Мукачівського драматичного театру.

Реклама

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Олени Чермяніної.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно