Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Гороскоп на лютий 2022 року: для чотирьох знаків життя кардинально зміниться

Гороскоп на лютий 2022 року: для чотирьох знаків життя кардинально зміниться

Гороскоп на лютий 2022 року: для чотирьох знаків життя кардинально зміниться

Для чотирьох знаків Зодіаку лютий готує значні зміни. Деякі з них будуть позитивними, а деякі – не дуже. Астропсихолог Валентина Віттрок на замовлення видання "Обозреватель" склала гороскоп на лютий 2022 року та розповіла, життя яких знаків у лютому перевернеться з ніг на голову.

ВІДЕО ДНЯ

Згідно її прогнозу, на значні зміни в житті варто чекати чотирьом знакам Зодіаку: Овну, Близнюкам, Скорпіонам та Водоліям.

Читайте також:
Вихідні в лютому 2022 року: скільки українці відпочиватимуть
Реклама

Овни

У лютому життя Овнів різко зміниться. У першу чергу мова йде про фінанси: існує можливість як до втрати заощаджень, так і до великого збагачення. Це суттєво позначиться на Овнах, їм буде необхідний деякий час не "переварювання" змін.

Реклама

Близнюки

Близнюків триматиме в постійній напрузі Чорний місяць, який "прописався" у їхньому знаку до квітня. Незважаючи на його негативний вплив – а він протягом дев’яти місяців стягує з представників цього знака за всі провини, які вони здійснили протягом попереднього періоду, у них буде привід для радості. Співпраця із зарубіжними партнерами зробить можливим розширення горизонтів – як у прямому, так і в переносному сенсі. Робота за кордоном може сприяти кардинальним змінам у житті.

Скорпіон

Реклама

Для Скорпіонів лютий підготував зміни в особистому житті. Частина з них буде приємними, частина – не надто. Варто звернути увагу на відносини із близькими людьми, щоб не дійшло до сварок та конфліктів.

Водолій

Водоліїв чекає найсприятливіший період у новому році. Найбільш успішною виявиться професійна діяльність – незалежно від того, чи є людина найманим працівником, керівником або власником бізнесу. Велика ймовірність того, що багато Водоліїв змінять сферу діяльності або отримають підвищення на посаді, що багато в чому змінить їхнє життя.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно