Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді для цивільних провели навчання на випадок надзвичайної ситуації

В Ужгороді для цивільних провели навчання на випадок надзвичайної ситуації

В Ужгороді для цивільних провели навчання на випадок надзвичайної ситуації

13 лютого на території Боздоського парку, що в м.Ужгород, пройшли навчання для цивільного населення на випадок надзвичайної ситуації під назвою: "Не панікуй, готуйся!"

ВІДЕО ДНЯ

До їх участі, окрім організаторів підрозділів нацполіції, ЗСУ та медиків, також долучилися і рятувальники.

Читайте також:
В Ужгороді перевірили стан захисних споруд та сирен на випадок надзвичайних ситуацій
Реклама

Під час заходу працівники ДСНС у доступній формі розповідали громадянам як вберегтися від небезпечних ситуацій.  Зокрема фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення спільно з вибухотехніками ГУНП організували показ спеціального обладнання та спорядження, за допомогою якого здійснюють огляд та вилучення вибухонебезпечних предметів, а також зразки боєприпасів часів минулих війн, які найчастіше зустрічаються на території області. Проте основна увага відвідувачів акцентувалася на правилах поведінки громадян під час їхнього виявлення: алгоритм дій для залучення спеціальних служб та як уникнути нещасних випадків.

На другій локації представники аварійно-рятувального відділення та навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності знайомили громадян з рятувальною технікою, яка залучається до ліквідації різного роду надзвичайних подій та ситуацій, рятувальним обладнанням, засобами освітлення та гідравлічним інструментом. Окрім цього розповідали відвідувачам про правила поведінки в особливий період та період воєнного стану. Для цього також було підготовлено видавничо-друкарську продукцію на тему: "Увага всім!", "Тривожна валіза", "Захисні споруди" тощо.

Реклама

Всі ці заходи були спрямовані на організацію навчання населення правилам поведінки при небезпеці та виникненні різного роду надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період. Для рятувальників дуже важливі ці заходи, адже їх дотримання сприятиме зменшенню ризиків травмування та загибелі людей під час виникнення небезпечних факторів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно