Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Росія заявила, що відводить війська з-під України

Росія заявила, що відводить війська з-під України

У Міноборони РФ заявили, що підрозділи Західного та Південного військових округів у вівторок, 15 лютого, починають повернення з навчання до пунктів базування залізницею та автомобільним транспортом.

ВІДЕО ДНЯ

Про те, що Росія відводить війська, заявив офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков, якого цитує російський "Інтерфакс"

"Підрозділи Південного та Західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали завантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух у свої військові гарнізони. Окремі підрозділи здійснять марші своїм ходом у складі військових колон", – запевнив Ігор Конашенков.

Реклама
Читайте також:
"Війна може бути", – Зеленський зробив тривожну заяву

При цьому Конашенков зазначив, що російські військові продовжують навчання на низці напрямків.

Реклама

За його словами, війська Східного військового округу та ВДВ, які беруть участь у навчанні "Союзна рішучість", у взаємодії з білоруськими збройними силами відпрацьовують питання відображення агресії проти Союзної держави під час оборонної операції.

"У Збройних силах Російської Федерації триває комплекс масштабних заходів оперативної підготовки військ та сил. У них беруть участь практично всі військові округи, флоти та ВДВ... В оперативно-важливих районах Світового океану та акваторіях морів, що прилягають до території Росії, проводиться серія військово-морських навчань, у яких задіяні надводні кораблі, підводні човни та морська авіація", – йдеться у заяві.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно