Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Війна може бути", – Зеленський зробив тривожну заяву

"Війна може бути", – Зеленський зробив тривожну заяву

Президент України Володимир Зеленський заявив, що питання можливої ескалації ситуації в Україні, таке ж гостре як для Сполучених Штатів і союзників. При цьому він додав, що найважливіше в Україні зараз – не втратити економіку.

"Для мене питання ймовірної ескалації так само гостре як для США та інших Партнерів. Я не керую державою, як у фільмі "Не дивись вгору", ми дивимося вгору, ми знаємо, що відбувається. Ми говоримо з людьми. Але ми в цій ситуації вісім років", – заявив він.

ВІДЕО ДНЯ

Зеленський додав, що ймовірність вторгнення Росії є, проте вона була меншою ще у 2020 році. "Тому ми дивимося не тільки вгору, але і під ноги. Для нас зараз важливий момент - ми можемо втратити економіку. Але перш за все люди. Імовірність атаки вона є. Вона нікуди не пішла, вона така ж. У 2020 році вона була меншою, у 2019 році була ще меншою", – зазначив Зеленський.

Читайте також:
Президент Зеленський записав термінове звернення до українців
Реклама

Глава держави також додав, що зустріч радників лідерів "нормандської четвірки" не піар, а крок до мирного врегулювання ситуації. Він також додав, що необхідно обережно говорити, що в Україні завтра буде війна.

"Не можна говорити війна буде завтра, чи буде війна до кінця лютого, або сказати, що війна буде до кінця року, а потім сказати ми отримали нову інформацію. Війна може бути, але давайте ставити три крапки, але не ставити одну крапку і говорити: "так, вона буде", – заявив Володимир Зеленський.

Реклама

Нагадаємо, наприкінці грудня Зеленський зустрівся з 17-річним хлопцем із Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно