Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Очільник МЗС Росії Лавров обурив українців своєю заявою

Очільник МЗС Росії Лавров обурив українців своєю заявою

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров 10 березня підтвердив, що бомбардування лікарні та пологового будинку в Маріуполі було свідомим та цілеспрямованим рішенням армії РФ. Своєю заявою Лавров шокував і неабияк обурив українців.

ВІДЕО ДНЯ

Про це він заявив на пресконференції у Анталії, після переговорів з очільником українського МЗС Дмитром Кулебою. Лавров підкреслив, що вважає цей пологовий будинок військовою ціллю.

Читайте також:
Росія назвала умови припинення війни в Україні
Реклама

"Кілька днів тому на засіданні Ради безпеки ООН були надані факти російською делегацією про те, що цей пологовий будинок давно захоплений батальоном "Азов" та іншими радикалами, звідти вигнали всіх породіль, всіх медсестер і взагалі весь персонал. Це була  база ультрарадикального батальйону "Азов", – заявив він

Лавров визнав, що бачив репортажі з Маріуполя, які свідчать про рівно протилежне, адже камери засвідчили, що породіллі були та отримали поранення, але вважає їх маніпуляцією, бо у повідомленнях ЗМІ "не було уваги до другої сторони".

Реклама

На обурення світу щодо цинічності бомбардування лікарні в МЗС не планують звертати увагу. "Не вперше ми бачимо патетичні зойки з приводу так званих звірств, які чинять російські збройні сили", – заявив Лавров.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно