Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Арестович пригрозив Росії ударом у відповідь в разі атаки Києва

Арестович пригрозив Росії ударом у відповідь в разі атаки Києва

Арестович пригрозив Росії ударом у відповідь в разі атаки Києва

Радник глави офісу президента Олексій Арестович відповів на погрози Міноборони РФ, яке заявило, що може завдати обстрілу по урядових будівлях у Києві. Україна завдасть удару у відповідь і у нас знайдеться "своя різьба", зазначив він.

ВІДЕО ДНЯ

Про це Арестович заявив в інтерв’ю для каналу "Фейгін Live". Радник глави ОП прокоментував погрози РФ "врізати" по центрах прийняття рішень, у тому числі в Києві. За словами Арестовича, Україна готова до такої ситуації, бо від Кремля можна очікувати чого завгодно.

"Мало того, знаючи їх характер, я не сумніваюся, що вони вріжуть в останній день перед укладенням мирної угоди, це ж кремлівські. Але вони ж сказали, що будуть бити по органах управління, в яких приймаються рішення. Тобто небезпеці піддаються органи військового управління, всі центральні апарати силових структур України. Можливо, Верховна Рада, можливо, Кабмін, можливо, Офіс президента.... Ми завжди до цього готові, нехай летить, подивимося", – сказав він.

Реклама
Читайте також:
Російська армія погрожує завдати ракетних ударів по Києву

Також Арестович пригрозив ударом у відповідь по Росії й вказав, що Україна має "прекрасні" можливості для такої реакції.

Реклама

"Потрібно просто запам’ятати, що на будь-який постріл по наших органах управління у нас знайдеться своя різьба. Тут потрібно бути акуратним в питанні підняття ставок. Можливості (вдарити) по Росії, одразу хочу сказати, у нас прекрасні.  І те, що ми їх поки не використовуємо, ну будь-яка війна, вона має ступінь ескалації. Хочете ескалувати, давайте ескальнемо", – зазначив Арестович.

Нагадаємо, Зеленський оприлюднив термінове звернення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно