Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Запоріжжі близькі так поминали небіжчика, що не вистачило на поховання (ВІДЕО)

У Запоріжжі близькі так поминали небіжчика, що не вистачило на поховання (ВІДЕО)

У Запоріжжі близькі так поминали небіжчика, що не вистачило на поховання (ВІДЕО)
Близькі поминали покійника, аж доки скінчилися всі гроші, відкладені на поховання. Труна з небіжчиком простояла біля під'їзду у Запоріжжі дві доби, аж поки жителі не забили на сполох. Згодом...

Близькі поминали покійника, аж доки скінчилися всі гроші, відкладені на поховання.

ВІДЕО ДНЯ

Труна з небіжчиком простояла біля під'їзду у Запоріжжі дві доби, аж поки жителі не забили на сполох. Згодом з'ясувалося, що близькі померлого вирішили пом'янути свого товариша до похорону. Поминали, аж доки скінчилися всі гроші, відкладені на поховання.

Батьки дітей замучилися відганяти малечу від покійника. Мешканці будинку кажуть, що коли домовина стояла під під'їздом першу ніч, із цього просто кепкували. Але на другий день стало не до жартів.

Реклама

"Я ось живу на другому поверсі, в квартирі вже чути. Я все закрила. А деякі люди взагалі в підвальному приміщенні от живуть. Це взагалі все чути!" - обурюється мешканка будинку Алла Шимберг.

З'ясувалося, що небіжчик із квартири на першому поверсі, де часто засідали веселі компанії.

Реклама

Друзі померлого обіцяли його поховати, забрали тіло з моргу та влаштували поминки. Покійного винесли на вулицю, бо на поминки у його квартиру прийшло багато людей. "Ситуація дійсно була нестандартна. Було встановлено, що далекий родич отримав дане тіло для поховання, проте отримані грошові кошти пропив і труп залишив біля під'їзду будинку", - повідомив заступник начальника Комунарського райвідділу міліції Сергій Морозов.

Наступного дня друзі таки пішли на цвинтар, але грошей на поховання вже не вистачило. "Значить, виходить так, що місця для людей нормальних нема? Тільки за гроші, виходить, все?!" - обурюється подруга померлого Оксана Лис.

Два дні, які труна стояла під під'їздом, мешканці будинку, кажуть, буквально обірвали телефони мерії та комунальних служб. Відповіді не дочекались, відтак, вирішили хоча б перенести труну з-під вікон. У комунальному підприємстві, яке ховає безхатьків, запевняють, що, якби їм вчасно повідомили про таку ситуацію, вони б одразу взяли похорон на себе. Гроші на це, мовляв, виділяють з бюджету. Не бачать проблеми і в райадміністрації, мовляв, труна стояла під будинком не два дні, а лише добу.

Реклама

Як тільки про це дізналися, запевняють, одразу повернули небіжчика до моргу. Якщо до ранку друзі небіжчика таки погодяться оплатити похорон, його поховають на цвинтарі. Якщо ні – відвезуть на цвинтар для безхатьків та малозабезпечених. У будь-якому випадку, до під'їзду труну привозити вже не будуть.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно