Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Літо 2022 року: з’явився прогноз, якою буде погода

Літо 2022 року: з’явився прогноз, якою буде погода

Якою буде погода влітку 2022 року розповів народний синоптик Володимир Деркач. Він прогнозує, що прийдешнє літо свідчитиме про тенденцію до подальшого глобального потепління. Але, на його погляд, у 2022 році "воно (глобальне потепління – ред.) не набере більших обертів, а ніби зупиниться на цьому пікові, якого досягло раніше в минулі роки".

ВІДЕО ДНЯ

Володимир Деркач прогнозує, про протягом червня, липня та серпня спостерігатиметься різка зміна погодніх умов. Особливо помітно це буде в липні, коли спека різко змінюватиметься шквалами та потужними зливами.

Читайте також:
У червні українцям виплатять одноразову фінансову допомогу: хто отримає
Реклама

Якою буде погода в різні місяці:

  • у червні, прогнозує синоптик, варто очікувати помірне тепло. Спека буде, орієнтовано 2-3 періоди протягом місяця спостерігатиметься досить висока температура;
  • липень, як ми вже згадували, відзначиться високою температурою та різкою зміною погоди: спека чергуватиметься із сильними зливами;
  • у серпні гарна погода буде орієнтовно до середини місяця. Далі прийдуть дощі, а термометри з кожним днем показуватимуть все меншу температуру.
Реклама

Схожу метеокартину показує і портал Wisemeteo. Згідно з довгостроковими прогнозами синоптиків цього ресурсу, літо 2022 року буде тепліше за попереднє. Водночас воно буде і більш "мокрим" за літо 2021 року. Середня температура повітря протягом сезону складе 24 °C.

Практично точне співпадіння із прогнозом Володимира Деркача є у липні. Так само Wisemeteo прогнозує спеку, яка чергуватиметься зливами. І так кілька періодів на місяць.

Трохи розбіжностей є на серпень, коли погодний портал передбачає посуху практично до кінця місяця. Тільки під кінець серпня, за їх словами, варто очікувати на опади.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно