Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Коломиї відкрили кав’ярню з "полуничкою"

В Коломиї відкрили кав’ярню з "полуничкою"
У місті Коломиї, що на Івано-Франківщині, працівники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю задокументували факт реалізації компакт-дисків з аудіовізуальними творами з...

У місті Коломиї, що на Івано-Франківщині, працівники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю задокументували факт реалізації компакт-дисків з аудіовізуальними творами з порнографічним змістом. Правоохоронці ретельно зацікавилися підприємницькою діяльністю 51-річного чоловіка, коли отримали інформацію про те, що відеофільми з «полуничкою» можна придбати в легальному закладі. Йдеться про кафе на одній з центральних вулиць Коломиї, в якому жителеві Коломиї було відведено місце для торгівлі компакт-дисками.

ВІДЕО ДНЯ

Як уже з’ясовано, з-поміж інших відеотворів, записаних на електронні носії, були й такі, які за своїм змістом і характером заборонені для відтворення і поширення.

Зокрема, серед 17 компакт-дисків з аудіовізуальними творами, придбаних у підприємця, на кожному третьому містилися фільми з елементами порнографії. На підставі висновку спеціалістів за фактом збуту кіно-відеопродукції порнографічного змісту порушено кримінальну справу. Коломиянин притягується до відповідальності за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 статті 301 Кримінального кодексу України (розповсюдження творів порнографічного характеру). За протизаконні дії цього роду мешканця Коломиї можуть покарати стягненням штрафу розміром від 1700 до 5100 гривень або ж до обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

Реклама

СЗГ УМВС в Івано-Франківській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно