Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті після аудиту звільнили директорів 4 лісництв

На Закарпатті після аудиту звільнили директорів 4 лісництв

Директорів чотирьох лісництв на Закарпатті звільнили після проведення внутрішнього аудиту Держлісагенства України. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook керівниця Закарпатського обласного управління Лісомисливського господарства Вікторія Білоусова.

ВІДЕО ДНЯ

Таке кадрове рішення прийняли після виявлених у лісництвах порушень. У повідомленні на сторінці Вікторії Білоусової зазначили, що контракти розірвали з директорами чотирьох державних підприємств: ДП "Мокрянське ЛМГ", ДП "Довжанське ЛМГ", ДП "Брустурянське ЛМГ" та ДП "Ужгородське ЛГ".

"У цих лісництвах порушення настільки очевидні та доказові, що без притягнення до відповідальності ніхто не залишиться. Всі матеріали справ вже передано до Закарпатської обласної прокуратури", — йдеться у повідомленні Вікторії Білоусової.

Реклама
Читайте також:
Лісничого і ще двох чоловіків взяли під варту

Частину порушень виявлених під час аудиту на закарпатських лісництвах зачитав голова Державного лісового агенства України Юрій Болоховець під час візиту на Закарпаття.

Реклама

"У ДП "Ужгородський лісгосп" проведеною інвентаризацією лісопродукції на нижньому складі встановлена нестача дров’яної деревини промислового використання твердих порід об’ємом 179,8 куб. м на суму 320,4 тис. гривень. У ДП "Брустурянське ЛМГ" в актах виконаних робіт з природного поновлення безпідставно списано 1137,8 тис. гривень. У ДП "Довжанське ЛМГ", ДП "Ужгородський лісгосп" та ДП "Брустурянське ЛМГ" виявлено незаконну рубку, внаслідок чого завдано шкоду лісовому господарству в сумі 375,7 тис. гривень. Дані бухгалтерського обліку не відповідають даним електронного обліку деревини, що призводить до безконтрольного списання бирок під час заготівлі деревини", — йдеться у повідомленні на сторінці Юрія Болоховця у Facebook.

Нагадаємо, днями на Закарпатті виявили дві незаконні вирубки дерев.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно