Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Закарпатті відкрито літній простір для дітей та молоді

У Закарпатті відкрито літній простір для дітей та молоді

5 червня у Закарпатті відкрився перший літній простір для дітей та молоді 7-17 років. В його рамках учасники знаходять нових друзів, вчаться, грають і проводять час із користю. В червні Спільно Кемп працюватиме у Сваляві, в липні – в Хусті, а серпні – в Берегові.

ВІДЕО ДНЯ

У кожному з міст Кемп проведе 3 тижні з основною та відкритою програмою. Спільно Кемп організований ГО “Культурна платформа Закарпаття” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у співпраці з Закарпатською обласною військовою адміністрацією та місцевими органами влади.

Читайте також:
Закарпаття готується до літньої оздоровчої кампанії 2022 року
Реклама

Спільно Кемп об’єднує місцевих і внутрішньо переміщених дітей та молодь у відкритому та інклюзивному просторі. Для цього організовано дві програми: основна для учасників від 7 до 17 років та відкрита для всіх дітей, молоді та батьків.

Щоденна відкрита програма з 5 червня містить лекції, воркшопи, кіноперегляди, ігри щодо демократії, урбанізму, інклюзивності, науки, культури, мінної безпеки, медіаграмотності тощо. Крім того, учасники Спільно Кемпу на практиці долучаться до життя громади та волонтерської діяльності. 

Реклама

Основна програма стартує 11 червня. Вона розрахована на три вікові групи: 7-10 років, 11-14 років, 15-17 років. Протягом трьох тижнів учасники дізнаються про соціальні та життєво важливі теми: піклування про себе, здорові звички, екологічні проблеми, вирішувані тут і зараз, свідоме споживання тощо. Опанувавши кожну з тем, учасники створять про неї графічний, відео- та фотоконтент. Зареєструватись на основну програму можна до 20:00, 8 червня 2022 р.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно