Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Для депутатської клініки купили надсучасний комп’ютерний томограф за 32 мільйони

Для депутатської клініки купили надсучасний комп’ютерний томограф за 32 мільйони

Для депутатської клініки купили надсучасний комп’ютерний томограф за 32 мільйони
Клінічна лікарня Феофанія Державного управління справами 7 вересня за результатами тендеру уклала угоду із ЗАТ УМТ на придбання мультиспірального комп'ютерного томографа вартістю 32 млн.грн. В...

Клінічна лікарня Феофанія Державного управління справами 7 вересня за результатами тендеру уклала угоду із ЗАТ УМТ на придбання мультиспірального комп'ютерного томографа вартістю 32 млн.грн.

ВІДЕО ДНЯ

В обгрунтуванні закупівлі повідомляється, що томограф TSX-301 A/2С AQUILION ONE (640 зрізовий) виробництва фірми Toshiba має унікальні можливості. "Це перший в світі 4D (динамічний об'ємний) комп'ютерний томограф, який не має аналогів на сучасному медичному ринку. Сканування одним обертанням рентгенівської трубки з реконструкцією 640 зрізів забезпечує не тільки якісну візуалізацію рівномірно контрастованіх артерій, але й адекватну оцінку функції серця протягом одного його скорочення", - йдеться в документі.

Всього в 2012 році Феофанія провела тендери на 90 460 000 грн.

Реклама

ПрАТ УМТ обрано постачальником за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", оскільки компанія є єдиним постачальником вказаного обладнання на Україні.

Єдиним акціонером ЗАТ УМТ з липня 2011 року є словак Андрій Рехак. З того моменту фірма почала регулярно вигравати державні тендери, наростивши свої тендерні досягнення в 2011 році до 150 млн. грн., що в шість разів більше порівняно з попереднім роком. Всього з липня минулого року компанія продала українським лікарням та медичним інститутам обладнання на 322 710 000 грн. У цьому році ЗАТ УМТ продав Науково-практичний Центр ендоваскулярної нейрорентгенохірургії НАМН України рентген за 17 мільйонів, хоча аналог можна було знайти за 7 млн. грн., відзначає видання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно