Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція затримала чоловіка, що намагався згвалтувати десятирічну дівчинку

Міліція затримала чоловіка, що намагався згвалтувати десятирічну дівчинку

Міліція затримала чоловіка, що намагався згвалтувати десятирічну дівчинку
Зловмисник, який намагався зґвалтувати десятирічну школярку, знову опинився за гратами. Після зустрічі з нападником дівчинка отримала важку психологічну травму. Вдруге чоловік відбуватиме покарання...

Зловмисник, який намагався зґвалтувати десятирічну школярку, знову опинився за гратами. Після зустрічі з нападником дівчинка отримала важку психологічну травму. Вдруге чоловік відбуватиме покарання за скоєння аналогічного злочину.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники Чернівецького райвідділу міліції, що на Вінниччині, за лічені години затримали 43-річного зловмисника, який серед білого дня намагався зґвалтувати десятирічну школярку. П’ятикласниця близько першої години дня поверталася зі школи додому парковою зоною, коли ззаду на неї напав незнайомець та почав зривати з неї та з себе одяг. Дитині пощастило, що поруч проходила жінка, яка почула дитячий крик та прибігла на допомогу. Побачивши жінку, нападник вирвав в дитини мобільний телефон та втік з місця злочину.

За описом дитини та жінки працівники міліції склали портрет злочинця та розпочали пошуки зловмисника. Через кілька годин нападник вже давав покази у райвідділі міліції. Затриманим виявився 43-річний житель одного з сіл району. Чоловік раніше вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину.

Реклама

Як розповів перший заступник начальника Чернівецького райвідділу міліції Анатолій Якимчак, затриманий відбув три роки покарання у місцях позбавлення волі. Його першою жертвою стала тринадцятирічна школярка, яка серед білого дня поверталась додому вздовж лісосмуги. Дівчині вдалося вирватися від нападника, який намагався її збезчестити.

І цього разу зловмисник не залишиться безкарним. Його затримали працівники міліції на вулиці одного з сіл району. Свою причетність до скоєння даного злочину чоловік заперечував, поки його не впізнала потерпіла дитина та жінка, яка стала випадковим свідком злочину. У скоєному затриманий зізнався та показав місце, де він сховав викрадений у школярки мобільний телефон.

Реклама

За даним фактом порушені дві кримінальні справи, за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 156 КК України (розбещення неповнолітніх) та ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж). Зловмиснику загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Ірина Добровольська, СЗГ УМВС у Вінницькій області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно