Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трагічно закінчилась фотосесія друзів з новою фотокамерою

Трагічно закінчилась фотосесія друзів з новою фотокамерою
22-річний киянин тривалий час відкладав кошти і нарешті придбав омріяний фотоапарат за 20 тисяч гривень. Разом з товаришем вирішили випробувати обновку. Після роботи пішли до парку та почали...

22-річний киянин тривалий час відкладав кошти і нарешті придбав омріяний фотоапарат за 20 тисяч гривень. Разом з товаришем вирішили випробувати обновку. Після роботи пішли до парку та почали фотографуватись. Через деякий час друзі запримітили, що неподалік вештаються троє незнайомих осіб. Молоді люди вирішили піти від гріха подалі. Але незнайомці прослідували за ними.

ВІДЕО ДНЯ

Дочекавшись, коли поряд не було перехожих, зловмисники під погрозою пневматичного пістолету та ножа почали вимагати віддати їм фотоапарат.

Зав’язалась бійка, в ході якої потерпілих не лише жорстоко побили, а й один з них отримав поранення із пневматичної зброї.

Реклама

У знесилених жертв зловмисники відібрали не лише фотоапарат, а й коштовні мобільні телефони та гроші. Від пережитого чоловіки оговтались лише через годину, коли добралися додому. І лише потім викликали «Швидку допомогу» та правоохоронців.

Провівши оперативно-розшукові заходи, оперативники Дніпровського районного управління затримали зловмисників за декілька днів на «гарячому», коли ті намагалися збути крадене.

Реклама

Згодом з’ясувалось, що всі затримані – кияни. Один із зловмисників – медичний працівник досить престижній клініці. На допиті у слідчого він виправдовував себе тим, що не вистачало коштів на весілля. Двоє інших – 17-річні студенти столичних коледжів.

Наразі порушено кримінальну справу відразу за: ст. 187 ч. 2: «Розбій», ст. 198: «Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом» Кримінального кодексу України.

Крім зазначених статей старшому чоловіку доведеться відповідати, ще й за ст. 304 «Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність» Кримінального кодексу України. Тому весілля йому доведеться відкласти на строк до 10 років.

Реклама

СЗГ УМВС в Київській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно