Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В угорському місті Загонь зібрали допомогу для маленьких закарпатців

В угорському місті Загонь зібрали допомогу для маленьких закарпатців

В угорському місті Загонь зібрали допомогу для маленьких закарпатців

Речі для догляду за дітьми, підгузки, пелюшки, які не промокають, дитяче харчування – сухі суміші та пюре, гігієнічні засоби для дітей і мам, які перебувають у лікарні з малечею, передали сьогодні Ужгородській міській дитячій клінічній лікарні консули Генерального консульства Угорщини в Ужгороді Ласло Куті та Ференц Папп.

ВІДЕО ДНЯ

Допомогу зібрали у найближчому до Закарпаття угорському місті – Загонь, за координації міського голови Ласла Гельмеці. Дипломат Ласло Куті наголосив, що в Угорщині добре знають: в Україні зараз важка ситуація. Через те, що на Закарпатті багато вимушених переселенців, значно зросло навантаження на медичні заклади.

Допомогу від Загоні розподілили на 3 частини, крім Ужгородської дитячої лікарні, її доставлять також у Закарпатську обласну дитячу лікарню в Мукачеві та Обласний будинок дитини у Сваляві.

Реклама
Читайте також:
Закарпатська обласна дитяча лікарня отримала допомогу

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв подякував угорським дипломатам, місту Загонь і наголосив, що у міській лікарні однаково піклуються про всіх дітей – і з Ужгорода, і з довколишніх населених пунктів, і внутрішньо переміщених осіб, а будь-яка допомога дуже важлива.

Реклама

В.о. директора КНП "Ужгородська міська дитяча клінічна лікарня", заступниця з лікувальної роботи Магдалина Неймет розповіла, що в закладі зараз лікують понад 90 пацієнтів, із них 22 – діти-переселенці, а також відзначила, що отримана допомога дуже потрібна і важлива.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно