Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Перший національний безкоштовно пропіарив кандидата "регіонала"

Перший національний безкоштовно пропіарив кандидата "регіонала"

Перший національний безкоштовно пропіарив кандидата "регіонала"
Перший національний у понеділок в рамках програми "Ближче до народу" безкоштовно продемонстрував 40-хвилинний фільм, присвячений кандидату в депутати, регіоналу Максиму Луцькому. Про це повідомив...

Перший національний у понеділок в рамках програми "Ближче до народу" безкоштовно продемонстрував 40-хвилинний фільм, присвячений кандидату в депутати, регіоналу Максиму Луцькому.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив Генеральний директор Першого національного Єгор Бенкендорф.

За компліментарний фільм, в якому розповідається про життя Луцького з малого віку до дорослого, а також спілкування з народом кандидата в депутати напередодні виборів, телеканал не отримав ані копійки.

Реклама

"Формат програми не передбачає ведення передвиборчої агітації, для якої діючим законодавством встановлений спеціальний порядок розміщення та оплати", - зазначив Бенкендорф.

"Редакційна група не обмежена у виборі героя в рамках концепції програми", - також сказав він.

Реклама

Як зазначається в анотації до програми, герої "приїжджатимуть до простих людей, вони відчують драйв трудових буднів, працюватимуть поруч з місцевими мешканцями- візьмуть участь у сінокосі або збиранні врожаю, відремонтують школу, сядуть за комбайн".

"Які вони, публічні і відомі українці, насправді? Як відрізнити справжню людину від образу, створеного піарщиками? Програма "Ближче до народу" і Людмила Томанек пропонує свій рецепт - випробування народом", - сказано в анотації до телепрограми.

"Для участі в програмі запрошуються відомі або неординарні люди, які можуть бути цікаві нашому глядачеві. Концепція програми передбачає спілкування із відповідним гостем саме для розкриття його особистості в процесі програми", - пояснив Бенкендорф.

Реклама

В попередніх передачах героями були Вахтанг Кікабідзе, кандидати в депутати Павло Жебрівський, Олесь Довгий, Тимофій Нагорний, який також йде на вибори.

У квітні героєм програми був спікер Верховної Ради Володимир Литвин.

"Найближчий випуск присвячений Дню танкіста, де в умовах, "наближених до бойових" буде показано танкові навчання зсередини", - додав Бенкендорф.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно