Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Полтавщині дванадцятирічного хлопчика вбило струмом

На Полтавщині дванадцятирічного хлопчика вбило струмом
28 серпня в селі Малі Будища, Гадяцького району, Полтавської області у власному дворі убило струмом 12-річного Віктора Руссо. Він схопився за електричний провід, коли посковзнувся на мокрій...

28 серпня в селі Малі Будища, Гадяцького району, Полтавської області у власному дворі убило струмом 12-річного Віктора Руссо. Він схопився за електричний провід, коли посковзнувся на мокрій землі.

ВІДЕО ДНЯ

"Хлопчик був сам вдома. Мати і вітчим їздили в райцентр по справах, - розказала Світлана Бутенко з Гадяцької міліції. "- Під вечір повернулися, син збирав речі до школи. Потім десь пропав. Батьки подумали, пішов гратися до друзів, лягли спати, двері залишили відчиненими. Вранці побачили, що дитини немає. Кинулися шукати, а він лежить мертвий за п'ять метрів від хати біля теплиці. Цілу ніч там пробув".

В руках Віктор тримав провід.

Реклама

"Більш усього, коли йшов, посковзнувся на мокрій грязюці, якраз ішов дощ. Автоматично схопився за провід під напругою, що веде від хати до теплиці, - продовжила Світлана Бутенко. - Нога в хлопчика була вимазана. Видно, що гуляти не збирався, бо одягнений легко, в шортах і майці".

Хлопчик навчався в школі-інтернаті в сусідньому селі Розбишівка. Приїхав на канікули додому.

Реклама

"Сім'я хороша, ніхто не п'є. Вітчим інвалід, не працює, отримує пенсію. Мати підробляє по селу, допомагає людям по господарству. З сусідами ладнають, - розказали в міліції. "- Дитина роботяща, на городі зажди працював, гусей пас".

Анна Лакиза

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно