Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трагічна доба на Закарпатті: 4 загиблих та 14 травмованих

Трагічна доба на Закарпатті: 4 загиблих та 14 травмованих

На шляхах Закарпатської області продовжують гинути й травмуватися люди. Так, попередня доба виявилась трагічною – з 23 по 24 серпня на дорога краю загинули 4 людей і 14 отримали різного роду травми.

ВІДЕО ДНЯ

Це випливає із даних, які наводить група "103 Закарпаття" в соцмережі Фейсбук.

Загалом в області за вказаний час зафіксовано три трагічні випадки.

Реклама
Читайте також:
Смертельна ДТП на Закарпатті: зіткнулись легковик та рейсовий автобус

Автотроща на Берегівщині

Одна людина загинула та 10 травмовано внаслідок ДТП, яка сталася вчора о пів на десяту ранку в с.Хмільник Берегівського району. 38-річний водій Opel Zafira не впорався з керуванням і зіткнувся з рейсовим автобусом MercedesBenz . На виклик виїхала бригада №902 у складі лікаря Зореслави ПУКМАН, фельдшера Ірини ДАНИЛАШ та водія Івана ШЕСТАКА. Фахівці "екстренки" разом із сімейним лікарем та медсестрами місцевої амбулаторії надали допомогу всім травмованим.

Реклама

Внаслідок аварії загинув водій легковика. А водія автобуса та дев’ятьох пасажирів (серед яких п’ятеро дітей) після надання першої догоспітальної допомоги доправлено до Іршавської районної лікарні. Трьох із них, після огляду та обстеження фахівцями медзакладу – госпіталізовано.

Трагічна доба на Закарпатті: 4 загиблих та 14 травмованих – 01

Аварія на Тячівщині

Ще одна аварія із трагічними наслідками сталася цього ж дня на світанку, о четвертій ранку, у с.Ганичі Тячівського району. У селі, неподалік кафе "Нива", легковик з’їхав з дороги, врізався у дерево і перекинувся на дах. Від несумісних з життям травм загинули троє місцевих мешканців: 24- річний юнак, 17-річна дівчина та хлопчик 7-ми років. Ще одна 17-річна пасажирка отримала поверхневі садна…

Реклама

На ДТП виїжджала бригада №1409 – фельдшер Юрій СОЙМА та водій Василь ТОМИШИНЕЦЬ. Дівчині, що залишилась в живих після аварії і перебувала у стресовій ситуації, надана догоспітальна допомога.

ДТП на дорозі Чоп-Мукачево

Аварія, у якій постраждали троє юнаків, сталася в ніч з 23 на 24 серпня неподалік с.Добронь на трасі Чоп-Мукачево. В мікроавтобус врізався мотоцикл. Для надання медичної допомоги та транспортування постраждалих залучались три бригади "швидкої" – №305 (фельдшер Сільвія БЕНЕДЕК), №712 (фельдшер Олена КІРАЛЬ) та лікарська №300 (Дьонді ВАРГА).

Внаслідок ДТП травми різного ступеню важкості отримав 25-річний водій мотоцикла та двоє його пасажирів – підлітки 14 та 15 років. Всім їм була надана догоспітальна допомога та транспортовано до медичних закладів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно