Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Регіонал" похизувався, що ганяє 310 км/год

"Регіонал" похизувався, що ганяє 310 км/год
На трасі на Бориспіль Владислав Лук'янов пробував розганятися до 310 км/год - при максимально припустимих 130 км/год. Регіонал Владислав Лук'янов визнає, що перевищив швидкість на шляху до Одеси,...

На трасі на Бориспіль Владислав Лук'янов пробував розганятися до 310 км/год - при максимально припустимих 130 км/год.

ВІДЕО ДНЯ

Регіонал Владислав Лук'янов визнає, що перевищив швидкість на шляху до Одеси, однак стверджує, що не створював аварійної ситуації. Про це він заявив, коментуючи викладене ним фото у Facebook.

Як повідомляє Українська правда, Лук'янов уточнив: "Коли ми їхали до Одеси, і я був за кермом, ми вибрали ділянку дороги, де не було перешкод, інших автомобілів, і там я спробував, яку швидкість машина може набрати. Ми не створювали перешкод і загроз іншим учасникам руху, тому що їх було".

Реклама

На уточнення, що за правилами максимально дозволеною швидкістю на Одеській трасі є 110 км/год, депутат відповів: "Якщо так вважати, то формально. Це дійсно було порушення. Я не відмовляюся". На питання, чи згоден він з тим, що порушив правила і їхав з неприпустимою швидкістю, Лук'янов теж відповів ствердно.

Нардеп підтвердив, що доїхав до Одеси за 2 години 40 хвилин, тобто в середньому рухався зі швидкістю 200 км/год. При цьому він додав, що його Ауді дозволяє розганятися 300 км/год і більше. "Найбільша швидкість, до якої я розганявся - це 310 кілометрів на годину. Це було на Бориспільській трасі", - сказав він. На уточнення, що на цій трасі максимально припустимою є швидкість 130 кілометрів на годину, Лук'янов відповів, що це було вранці: "Ми вибрали час, коли не було машин, траса була вільна. І ми досить швидко набрали 310 кілометрів".

Реклама

На питання, чи не відчуває він відповідальності за створення потенційно небезпечних ситуацій на дорозі, депутат відповів: "Технічні дані такого автомобіля дозволяють безпечно керувати машиною при швидкості 300 з гаком. Але це можна робити тільки в ситуації, коли організована безперешкодна ситуація. Я вибирав цей час - вранці - спеціально, щоб нікого не було і не було жодних перешкод, і я не створював нікому загроз".

Лук'янов шкодує, що виклав фото своєї швидкості у Facebook - він не думав, що це викличе "такий резонанс".

Нагадаємо, крейсерську швидкість більше 300 км/год розвиває вертоліт президента Віктора Януковича.

Реклама

Лук'янов сьогодні в мережі Facebook похизувався швидкістю їзди по трасі Київ-Одеса: дорога зайняла у нього 2 години 40 хвилин. При цьому він виклав фото, на якому він сидить за кермом Ауді А-8. На спідометрі швидкість: 241 кілометр на годину.

Джерело: Ліга Новини

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно