Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Власенко навідує Тимошенко по два рази на день

Власенко навідує Тимошенко по два рази на день
Загальна тривалість зустрічей Тимошенко з захисниками і родичами склала понад 170 годин. Найбільше побачень у Тимошенко було з її адвокатом Сергієм Власенком Екс-прем'єр Юлія Тимошенко за час...

Загальна тривалість зустрічей Тимошенко з захисниками і родичами склала понад 170 годин. Найбільше побачень у Тимошенко було з її адвокатом Сергієм Власенком Екс-прем'єр Юлія Тимошенко за час перебування в харківській лікарні "Укрзалізниці" провела 79 зустрічей зі своїми захисниками, родичами, депутатами та представниками іноземних держав.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби. Загальна тривалість зустрічей склала понад 170 годин. Найбільше побачень у Тимошенко було з її адвокатом Сергієм Власенком. "З Власенком засуджена Тимошенко за час перебування в стаціонарній установі провела 37 зустрічей загальною тривалістю понад 73 годин, іноді зустрічі відбувалися по два або три рази на день", - заявили в пенітенціарній службі. Зі своєю дочкою Євгенією екс-прем'єр провела 19 зустрічей загальною тривалістю понад 37 годин.

З захисником Андрієм Кожем'якіним - 5 зустрічей, з народним депутатом Сергієм Сасом - одну. Загальна тривалість цих побачень становить 10 годин. Також більше 30 годин Тимошенко провела на зустрічах з представниками іноземних держав. Ще більше 20 годин вона зустрічалася з іншими особами. Також повідомляється, що Тимошенко зустрілася з 52 представниками різних країн. Нагадаємо, напередодні у лікарні розповіли, що Тимошенко займається лікувальною фізкультурою: качає прес та робить силові вправи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно