Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

День учителя 2022: гарні привітання та побажання вчителям

День учителя 2022: гарні привітання та побажання вчителям

День учителя 2022 в Україні святкують 2 жовтня. Саме у першу неділю жовтня заведено надсилати гарні привітання з Днем вчителя та побажання з нагоди професійного свята.

ВІДЕО ДНЯ

Вчителі – надважлива професія. І це показали дві великі біди, які навалились на Україну: пандемія коронавірусу, коли доводилось навчати учнів онлайн, та війна, під час якої педагоги навіть в укриттях дають учням знання. Тому дуже важливо привітати вчителів з їх професійним святом.

Читайте також:
Свята у жовтні 2022 року: коли Покрова та чи буде цей день вихідним
Реклама

Привітання з Днем учителя

Дорогі вчителі. Ми вітаємо Вас з професійним святом. Найперше дякуємо за знання, які Ви даєте, за Вашу витримку та педагогічний такт. Школа – це чарівний світ добра, а Ви в ньому – провідники до світлого майбутнього. Дякуємо та доземно вклоняємось за мудрі настанови.

***

Реклама

Шлемо найкращі привітання з Днем учителя дорогій нашій наставниці (вкажіть ім’я). Найперше бажаємо витримки й терпіння, адже праця педагога потребує самовіддачі та великої жертовності. Впевнені, що Господь Бог винагородить сторицею за Вашу доброту та любов до дітей. Ми понесемо в життя із собою радісні миттєвості шкільного життя, яке ви щодня створюєте для нас. Дякуємо Вам за все!

***

Вчителю за доброту й терпіння,

Реклама

За всі знання і за уміння

Ми дякуєм! В осінній теплий день

Бажаєм радощів, натхнень!

За Вашу працю непросту

За вчительську любов святу.

***

У цей світлий день хочу привітати з професійним святом тих, хто по праву став для нас рідними та близькими людьми – наших вчителів. Дякую Вам за Вашу доброту, терпіння, турботу, розуміння. Щиро бажаю Вам здоров’я, радості, благополуччя та всіх земних благ.

Реклама

***

Шановні вчителі! Вітаємо Вас з професійним святом та бажаємо відмінного настрою впродовж усього року. Нехай Ваші учні радують своїми успіхами, а сімейне життя буде надійним тилом, тихою приємною гаванню, куди приємно повертатись після плідного робочого дня. Міцно обіймаємо Вас і дякуємо за знання та доброту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно