Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Донецьку збірну Іспанії зустріли хлібом-сіллю

В Донецьку збірну Іспанії зустріли хлібом-сіллю
Діючі чемпіони світу та Європи іспанці сьогодні вдень прибули до Донецька, щоб у суботу провести матч чвертьфінальної стадії континентальної першості з футболу-2012 проти команди Франції. Останні...

Діючі чемпіони світу та Європи іспанці сьогодні вдень прибули до Донецька, щоб у суботу провести матч чвертьфінальної стадії континентальної першості з футболу-2012 проти команди Франції. Останні обрали приймаюче місто базою для тренувань і проживання.

ВІДЕО ДНЯ

Літак з командою Іспанії на борту приземлився в оновленому до Євро-2012 міжнародному аеропорту "Донецьк" близько половини першого дня. На злітно-посадковій смузі іспанців вітали мер приймаючого міста Олександр Лук'янченко, а також дівчата в національних вбраннях і уболівальники з прапорами країни з написами "Іспанія - чемпіон". За традицією, гостей зустріли з короваєм.

Збірна Іспанії вийшла з першого місця з групи C, здобувши перемоги над ірландцями і хорватами, а також зігравши внічию з італійцями. У чвертьфіналі іспанці зіграють 23 червня проти збірної Франції, а переможець цієї гри зустрінеться у півфіналі з Португалією.

Реклама

Додамо, що збірна Португалії стала першою командою, яка вийшла у півфінал чемпіонату Європи 2012 року. У матчі 1/4 фіналу португальці перемогли збірну Чехії з рахунком 1:0.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно