Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • З Київської фан-зони після матчу "Україна-Швеція" вивезли 150 кубічних метрів сміття

З Київської фан-зони після матчу "Україна-Швеція" вивезли 150 кубічних метрів сміття

З Київської фан-зони після матчу "Україна-Швеція" вивезли 150 кубічних метрів сміття
Станом на ранок 12 червня із фан-зони Києва після матчу Україна-Швеція вивезли 150 кубічних метрів сміття. Як повідомили у КМДА, працівниками комунальних служб здійснюється ретельне прибирання...

Станом на ранок 12 червня із фан-зони Києва після матчу Україна-Швеція вивезли 150 кубічних метрів сміття.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомили у КМДА, працівниками комунальних служб здійснюється ретельне прибирання півторакілометрової зони навколо НСК Олімпійський і центральної частини міста.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов подякував правоохоронцям, медикам, працівникам комунальних служб, працівникам фан-зони, стадіону, волонтерам та всім службам, які були залучені під час матчу, за оперативну та злагоджену роботу в такий відповідальний, не тільки для Києва, а й для всієї країни, день.

Реклама

Так, за інформацією ГУМВС України в Києві, жодного інциденту, ні до, ні після матчу столичною міліцією зафіксовано не було. У Головному управлінні охорони здоров'я також повідомили, що за минулу добу не було зареєстровано жодного критичного випадку на територіях стадіону, фан-зони та фан-кемпінгу. До медиків звернувся 51 уболівальник, 16 із яких - іноземці.

"Зокрема, 31 звернення надійшло до медичних служб, які чергували на НСК Олімпійський. Переважно вболівальники скаржилися на підвищення тиску та погіршення самопочуття у зв'язку зі спекою. Був госпіталізований тільки один фанат - після матчу людина, оступившись, травмувала ногу", - повідомляє прес-служба КМДА.

Реклама

До медиків із фан-зони звернулися четверо вболівальників. На Трухановому острові було зафіксовано лише три звернення. Усі вболівальники, які зверталися до лікарів, оперативно отримували необхідну допомогу.

За словами керівника фан-організації зі Швеції Ула Хьостеда, більш 15 тис. шведських уболівальників прибули до Києва напередодні першого матчу за участю їх збірної.

За традицією, зібравши 10 тисяч осіб, шведи перед грою пройшли маршем від центру міста до стадіону.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно