Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Українців звільнятимуть з роботи за розголошення розміру зарплатні?

Українців звільнятимуть з роботи за розголошення розміру зарплатні?

Українців звільнятимуть з роботи за розголошення розміру зарплатні?
У новому Трудовому кодексі є багато суперечливих моментів. Проект кодексу готують до другого читання. У проекті нового Трудового кодексу прописана норма, згідно з якою роботодавець може звільнити...

У новому Трудовому кодексі є багато суперечливих моментів. Проект кодексу готують до другого читання. У проекті нового Трудового кодексу прописана норма, згідно з якою роботодавець може звільнити свого співробітника за розголошення комерційної таємниці, до якої, зокрема відноситься і розмір зарплат, повідомили юристи компанії "Алексєєв, Боярчуков і Партнери". За їх словами, підготовлений до другого читання проект Трудового кодексу України має багато суперечливих новацій. "При цьому роботодавець може самостійно визначити перелік інформації, що становить комерційну таємницю. Оскільки до комерційної таємниці може відноситись інформація про систему оплати праці та рівень заробітної плати, неугодний роботодавцю працівник може бути звільнений за "розголошення" персональної інформації", - пояснили у юркомпанії.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, проект Трудового кодексу України був зареєстрований у парламенті ще в грудні 2007 року і пройшов перше читання в травні 2008-го. Текст до другого читання був оприлюднений на сайті Верховної Ради 2 квітня 2012 року. Нагадаємо, нещодавно в Раді пройшла перше читання нова ініціатива Кабміну - законопроект "Про зайнятість населення". Уряд даним документом запропонував три головні новації: працевлаштування молоді, ослаблення оподаткування на малий бізнес, який створює легальні робочі місця, нарешті, допомога держави працівникові при звільненні та перекваліфікації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно