Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Президент дорікнув міністрам, бо ті не робили нотатки

Президент дорікнув міністрам, бо ті не робили нотатки
Президент Віктор Янукович дорікнув керівникам міністерств за те, що вони прийшли на раду іноземних та вітчизняних інвесторів без авторучок та паперу. Він зазначив, що всі міністри повинні подати...

Президент Віктор Янукович дорікнув керівникам міністерств за те, що вони прийшли на раду іноземних та вітчизняних інвесторів без авторучок та паперу.

ВІДЕО ДНЯ

Він зазначив, що всі міністри повинні подати відповідні письмові заяви, з пропозиціями що до питань, які були розглянуті на раді інвесторів.

"Я дивлюся, більшість з вас без паперу та авторучок. Один міністр закордонних справ писав та голова Антимонопольного комітету. Порошенко весь час кивав, шо він чує", - дорікнув Янукович міністрам.

Реклама

Він зазначив, що регіональні ради інвесторів повинні працювати в тісному зв'язку із регіональними комітетами реформ. Він зазначив, що життя іде в регіонах і більше всього інвесторам заважають регіональні бюрократи.

"Бізнес-клімат залежить від регуляторної політики. Стенограма засідання буде ретельно вивчена експертами, після чого буде рішення у вигляді доручення президента. Найближчими днями я його підпишу".

Реклама

Янукович також пообіцяв розглянути всі пропозиції бізнесменів, та зазначив, що сьогодні він зустрівся із усіма лідерами бізнесу, які попросили про зустріч. Він звернувся до бізнесменів з пропозицією, що вони разом із владою можуть писати проекти законів.

"Впевнений, що всі зацікавлені в продовженні хороших стосунків з Україною", - підсумував президент.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно