Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Львові на 9 травня заборонили масові акції

У Львові на 9 травня заборонили масові акції
Львівський окружний адміністративний суд задовольнив позов Львівської міськради про заборону масових акцій 9 травня у Львові. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Львівської міськради. Судове...

Львівський окружний адміністративний суд задовольнив позов Львівської міськради про заборону масових акцій 9 травня у Львові. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Львівської міськради. Судове засідання завершилося в ніч на середу.

ВІДЕО ДНЯ

"Суд ухвалив рішення заборонити проведення масових заходів біля Монументу Слави, на Марсовому полі, пл. Ринок і на Пагорбі Слави", - цитує прес-служба слова начальника юридичного управління міськради Гелени Пайонкевич.

До Львівської міської ради надійшло всього 11 заявок на проведення заходів 9 травня від політичних і громадських організацій різного ідеологічного спрямування, які хотіли проводити свої акції в одному місці і в один і той же час. "Юридичне управління ЛМР мало достатньо підстав вважати, що задекларовані в заявках акції можуть спричинити загрозу громадській безпеці на 9 травня, тому ми звернулися до суду", - розповіла Пайонкевич.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно